Carrouseldeuren

Carrouseldeuren voor efficiƫnt omgaan met energie

De carrouseldeuren van PASS toegangssystemen zijn uitgerust met de modernste technieken. Hierdoor zijn ze betrouwbaar, veilig en geschikt voor een grote doorstroom. Een carrouseldeur neemt minder ruimte in dan een tochtsluis en is zuiniger dan een overhead heater. Bovendien beschermt hij tegen tocht en warmte-uitstroom, zodat u uiteindelijk een behoorlijke energiebesparing realiseert. Ook kunnen uitlaatgassen en straatlawaai niet langer uw gebouw binnendringen en zorgt een carrouseldeur dus voor een rustige en comfortable omgeving. Doordat carrouseldeuren aan te passen zijn aan de architectuur van een gebouw, passen ze naadloos in vrijwel elke situatie en met de afwerking op maat zijn ze af te stemmen op elke omgeving.

Geschikt voor elke situatie

De verschillende typen carrouseldeuren die PASS kan leveren, zijn geschikt voor elke situatie. Voor luchthavens, stations, winkelcentra, hotels of grote kantoorpanden bijvoorbeeld zijn de 2-vleugel volglas automatische draaideuren ideaal. Maar ook voor kleine kantoren of winkels zijn er uitstekende oplossingen voorhanden.

Zichtbare kwaliteit
De carrouseldeuren van PASS toegangssystemen zijn van hoge kwaliteit, mede door de toepassing van materialen als aluminium, RVS en glas en de constructionele oplossingen op maat. De keuze voor verschillende kleurstellingen zorgt bovendien voor een aantrekkelijk geheel en ook de verschillende plafonduitvoeringen, vloerbedekkingen en verlichtingssystemen dragen bij aan een hoogwaardige uitstraling. Door het gebruik van robuuste profielen, mechanieken en dichtingssystemen is een draaideur van PASS zelfs na jarenlange dienst niet van nieuw te onderscheiden. Ook hier biedt PASS toegangssystemen u veiligheid en zekerheid.

Deel deze pagina