Veiligheidsdeuren

Veiligheidsdeuren voor banken, kantoorpanden en luchthavens

Flexibele, betrouwbare techniek

De veiligheidsdeuren van PASS zijn uitgerust met de modernste technieken en zijn daardoor betrouwbaar, veilig en geschikt voor een grote doorstroom. Een veiligheidsdeur neemt minder ruimte in dan een tochtsluis en is zuiniger dan een overhead heater. Hier komt nog bij dat een veiligheidsdeur tegen tocht en warmte uitstroom beschermt, zodat u een behoorlijke energiebesparing realiseert. Maar dat is nog niet alles: uitlaatgassen en straatlawaai kunnen het gebouw niet binnendringen. Een veiligheidsdeur is dus ideaal om een rustige en comfortable omgeving te creƫren. Doordat ze aan te passen zijn aan de architectuur van een gebouw, passen ze in vrijwel elke situatie. Met de afwerking op maat is een veiligheidsdeur bovendien geheel af te stemmen op de omgeving.

Geschikt voor elke situatie
De verschillende typen veiligheidsdeuren die PASS kan leveren zijn geschikt voor elke situatie. Volglas veiligheidsdeuren bijvoorbeeld zijn ideaal voor banken, luchthavens of grote kantoorpanden.

Zichtbare kwaliteit
De veiligheidsdeuren van PASS zijn van hoge kwaliteit, mede door de toepassing van materialen als aluminium, RVS en glas en de constructionele oplossingen op maat. De keuze voor verschillende kleurstellingen maakt de veiligheidsdeuren extra aantrekkelijk en ook de verschillende plafonduitvoeringen, vloerbedekkingen en verlichtingssystemen dragen bij aan hun hoogwaardige uitstraling. Door het gebruik van robuuste profielen, mechanieken en dichtingssystemen is een veiligheidsdeur van PASS toegangssystemen zelfs na jarenlange dienst niet van nieuw te onderscheiden.

Deel deze pagina