Axis A1001 Network Door Controller voor het veilig bewaken van uw toegangen. Een slimme en efficiënte manier om uw locatie te beheren

De Axis A1001 Network Door Controller is de allernieuwste manier van toegangscontrole. Primair is toegangscontrole niets anders dan ‘Wie, waar, wanneer naar binnen mag’. Met het verlenen van toegang aan geautoriseerde personen zijn we nog niet klaar. Het is altijd mogelijk dat een deur niet goed sluit of zelfs moedwillig open wordt gehouden. Axis A1001 door controller rekent definitief af met zulke onveilige situaties. Een persoon die u niet binnen wilt hebben wordt herkend door het toegangscontrolesysteem; voor hem of haar blijft de deur dicht. Het is een bewezen, niet-merk gebonden platform dat een slimmer, flexibeler alternatief voor traditionele toegangscontrole biedt.

Axis Door Controller biedt een stuk onafhankelijkheid

Met de Axis Door Controller bent u niet afhankelijk meer van uw eigen software. Het biedt voor een groot deel onafhankelijkheid, want dit toegangssysteem is namelijk gebouwd op een open platform. Via uw eigen webadres en accountgegevens kunt u het toegangscontrolesysteem gaan beheren en gebruiken. U hoeft geen affiniteit te hebben met ICT om met dit systeem te kunnen werken. Met een paar muisklikken past u eenvoudig de toegangscontrole aan uw wensen aan. Het is eenvoudig, kostenbesparend en efficiënt.

Axis Door Controller is een systeem dat dag en nacht voor u in de gaten houdt of de juiste personen wel toegang hebben tot de juiste plekken. Via The Cloud. Alle deuren, kasten, lockers en slagbomen zijn toegankelijk voor bevoegden en gesloten voor ongenode gasten. Daarnaast kan het systeem ook voor u registreren wie, wanneer, waar en op welk tijdstip aanwezig was.

Totaaloplossing voor toegangscontrole

Axis Door Controller gaat samen met EntranceManager. EntranceManager is een portal voor het aansluiten en beheren van toegangscontrolesystemen op basis van Netwerk Door Controllers. Het is een uniek product in Europa dat de totaaloplossing biedt voor toegangscontrole. Niet langer complex sleutelbeheer. Slechts één systeem voor alle functionaliteiten.

Axis A1001 Network Door Controller past in elke bestaande IT-infrastructuur, omdat het gebaseerd is op open standaarden met geen behoefte aan speciale bekabeling. Door het inschakelen van extern beheer, monitoring en eenvoudige installatie, verlaagt A1001 uw totale kosten. Kortom: met de Axis Door Controller bewijzen wij u dat toegangscontrole niet duur en ingewikkeld hoeft te zijn.

Unieke Axis A1001 Network Door Controller

Het loont de moeite om uw interne beveiliging prioriteit te geven. Beveiliging is een manier om risico’s te verminderen, beheersbaar te maken en de veiligheid te verhogen. Bij calamiteiten heeft u altijd zicht op welke medewerkers zich nog op welke locatie in het pand bevinden. Axis Door Controller is geschikt voor kleine en grote bedrijven. We kunnen het systeem geheel naar uw situatie uitbreiden. Wij baseren ons advies voor de toegangscontrole op uw locatie, volledig afgestemd op uw wensen en eisen. De mogelijkheid tot eigen beheer tegen lage kosten maakt Axis A1001 Network Door Controller uniek. Wilt u meer informatie? Laat uw gegevens achter en wij bellen u zo snel mogelijk terug.

Deel deze pagina