Axis HDTV-netwerkcamera’s P1435-LE en P3367-VE voor vlijmscherp beeldkwaliteit ongeacht de lichtomstandigheden!

Axis HDTV-netwerkcamera’s P1435-LE en P3367-VE bieden een uitstekende beeldkwaliteit met een 1080p resolutie. De scherpte, het contrast, de beweging en de kleur zijn optimaal op elkaar afgestemd voor een beeldkwaliteit die echt van het scherm spat. Beide beveiligingscamera’s brengen beeld tot leven en staan garant voor vlijmscherp beeldkwaliteit. In principe kunnen de camera’s overal geplaatst worden. Zowel binnen als buiten. Het is moeilijk te bepalen welke camera voor u de beste keus is. Dit is namelijk afhankelijk van uw wensen, het doel van de camera en het budget. Wij geven u graag vrijblijvend advies.

Axis P1435-LE voor 24 uur videobewaking

Axis CCTV camera met kentekenherkenningNetwerkcamera Axis P1435-LE is ideaal voor 24 uur videobewaking, in openluchtruimten, zoals parkeerplaatsen en benzinestations, en voor algemene indoor bewakingsdoeleinden, waar een compacte camera nodig is. De camera heeft een laaggewicht behuizing en geïntegreerde beugel voor wand- of plafondmontage. Om de installatie verder te vergemakkelijken, zijn er een breed scala aan montageaccessoires beschikbaar. U kunt denken aan een bescherming tegen zon en regen. AXIS P1435-LE biedt een eenvoudige installatie met afstandsbediening en focus op de fijne afstemming van de foto van een computer.

Axis P3367-VE heeft een hoge lichtgevoeligheid

Axis fixed dome cameraAxis P3367-VE blinkt uit door zijn grote kijkhoek en hoge lichtgevoeligheid. U bent verzekerd van haarscherpe en soepele Full HD video’s met een hoge frame rate. De camera is ideaal voor locaties waar 24 uur per dag bewaking is gewenst. Met een IK10 classificatie is deze camera vandalisme en weerbestendig dankzij de gesloten armatuur. De camera krijgt stroom via de netwerkkabel.

Eenvoud in veiligheid

Axis brengt met deze twee geweldige camera’s eenvoud in veiligheid en comfort. Tussen beide hierboven genoemde camera’s zitten slechts enkele kleine verschillen. Eén daarvan is de lichtgevoeligheid. Voor welke camera u ook kiest, u kunt nooit een verkeerde keuze maken. Met een camera van Axis bereikt u zeker uw doel.

Toegangscontrole en alarmverificatie

Een goede bewakingscamera is in deze tijden onmisbaar. Vroeger had deze uitsluitend als doel om criminaliteit te voorkomen. Het ophangen van een camera kan er ook toe leiden dat bepaalde mensen of groepen stelselmatig worden geweerd van locaties. Tegenwoordig dienen ze dus ook als toegangscontrole en alarmverificatie. Zodra het systeem een alarm doorgeeft, wordt de politie direct gewaarschuwd. Deze is dan ook zeer snel ter plaatse. Het is verbluffend wat bewakingscamera beelden doen als deze getoond worden, er is bijna altijd wel iemand wie de daders herkend.

Axis P1435-LE en P3367-VE voor vlijmscherpe beelden

Een goede bewakingscamera moet 24/7 betrouwbare, vlijmscherpe beelden leveren. Zowel de P1435-LE als P3367-VE voldoen in ruime mate aan deze eis. De beste bewakingscamera valt of staat met de resolutie en lenscapaciteit. Er zijn camera’s die slechts een hoek van 30° hebben en sommige die daarentegen hebben een opnamehoek hebben van 180°. Wilt u weten welke camera het beste is in uw specifieke situatie? Neem vrijblijvend contact met ons op. Wij geven u graag advies.

Deel deze pagina