Draaikruizen

Draaikruizen

Wij leveren draaikruizen voor binnen en buiten. Ze zijn stijlvol en geschikt voor verschillende situaties.

De draaikruizen zijn slechts een onderdeel van de totale entree waarvan PASS de inrichting kan verzorgen. Opvallend is dat daarbij steeds meer wordt gelet op design. Natuurlijk moet het design van een draaikruis functioneel zijn, maar het mag ook mooi zijn. Dat zie je terug in de vormgeving van de nieuwste generatie draaikruizen: ze zijn niet alleen technisch beter, maar ogen ook strak en modern. Om het plaatje compleet te maken, wordt voor de afsluiting van een draaikruis vaak gebruik gemaakt van gehard glas. De entree lijkt daardoor open, terwijl deze toch afgesloten is.

Een draaikruis, ook wel tourniquet genoemd, wordt gebruikt voor toegangscontrole voor gebouwen en bedrijven waar toegangsbeheer vereist wordt.

Een draaikruis wat veilig, altijd functioneel én mooi is om te zien

De mate van beveiliging kan per situatie uiteenlopen van maximale veiligheid tot eenvoudige controle. Voor elke toepassing is er een geschikt draaikruis, die de ideale combinatie biedt tussen een hoge mate van beveiliging en een maximale doorstroom van personen. Of het nu gaat om de entree van een kantoor of van een zwemparadijs, onze draaikruizen zijn stijlvol en geschikt voor verschillende situaties.

meer-informatie

Deel deze pagina