Unieke fietsparkeeroplossingen voor gemeenten

Ons bedrijf biedt gemeenten een oplossing voor een steeds groter wordend probleem in steden, namelijk rondslingerende fietsen. De tijd dat fietsen netjes werden gestald op de daarvoor bestemde plekken, lijkt voorbij. Hierdoor wordt het nette stadsbeeld behoorlijk verstoord. Terecht, willen gemeenten deze vorm van overlast voorkomen. Sommige gemeenten hebben dan ook plannen om betaald fietsparkeren in te voeren. Andere gemeenten, zoals in Amsterdam en Groningen, hebben betaald fietsparkeren al op bepaalde plekken ingevoerd. Een reden voor ons om te komen met functionele en klantvriendelijke betaalde fietsparkeeroplossingen. Leest u maar eens verder of neem contact met ons op voor meer informatie.

Meer informatie

Fietsmat om betaald fietsparkeren in goede banen te leiden

Eén van onze laatste ontwerpen is een fietsmat. Het is een soort weegbrug, die de fiets en de gebruiker detecteert, zodra deze erop staat. De mat is gemaakt van sterk materiaal met daarin fijne verborgen sensoren, die zowel de fiets als de gebruiker weegt. Vervolgens kan de gebruiker van de fiets een kaartje halen uit een automaat en de fiets op de daarvoor bedoelde plaats stallen zonder dat iemand daar last van heeft. Wanneer hij of zij de fiets weer ophaalt, wordt het kaartje in de automaat geplaatst en wordt betaald voor de geparkeerde tijd. Onze fietsmat is één van onze slimste fietsparkeeroplossingen, want zonder fiets en kaartje is het niet mogelijk om binnen te komen, dus diefstal is uitgesloten.

Betalen om een fiets te stallen heeft gezorgd voor veel gespreksstof. Toch zien veel gemeenten geen andere oplossing om rondslingerende fietsen te voorkomen. Onze fietsmat kan in principe overal worden geplaatst en is geschikt voor elk type fiets. Ook voor bakfietsen en tandems. Parkeren op diverse drukken plekken in de stad, zoals op stations, sportvelden en clubs kan op deze manier in goede banen worden geleid.

Fietsparkeeroplossingen voor gemeenten

Er zijn maar weinig landen waar zoveel gefietst wordt als in ons land. De afgelopen twintig jaar steeg het fietsgebruik met ruim 40%. Wij hebben miljoenen fietsen tot onze beschikking om ons te verplaatsen. Een fiets is een fijn en betrouwbaar vervoermiddel, maar jammer genoeg is niet iedereen zuinig op zijn fiets. Vooral als wij haast hebben, raakt netjes parkeren van de fiets op de achtergrond. Het resultaat is te zien. Rondslingerende fietsen die het stadsbeeld verstoren. Een groot probleem voor gemeenten die onder meer als taak hebben te zorgen voor een verzorgd stadsbeeld. Wij hebben oplossingen voor het parkeren van fietsen voor gemeenten en andere overheidsinstellingen.

Ons bedrijf is gespecialiseerd in toegangssystemen en aanverwante zaken en heeft een oplossing voor veel gevallen. Wij hebben onze eigen storingsdienst die eventuele problemen snel kan verhelpen. Dankzij onze eigen middelen, kennis en ervaring, zijn wij in staat om met degelijke oplossingen te komen. Ook voor het parkeren van fietsen. Met onze fietsmat ligt er een oplossing voor gemeenten klaar. Fietsparkeren op straat kan aan banden worden gelegd, daar waar dit nodig is. Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen. Wilt u dat we bij u langskomen voor een oplossing op maat? Dat is uiteraard mogelijk. Laat ons weten hoe wij u van dienst kunnen zijn.


Deel deze pagina