High Security Line-parkeerpaal

Onze High Security Line is de juiste keuze voor de beveiliging van bijzonder gevoelige gebieden met de hoogte veiligheidseisen. Deze productlijn biedt automatische, wegneembare en vaste parkeerpalen die beschikken over internationale veiligheidscertificeringen of die aan de vereisten hiervan voldoen.

Het veiligheidsniveau van een inzinkbare parkeerpaal wordt bepaald aan de hand van verschillende inslagkrachten. De inslagkracht van een voertuig is afhankelijk van het voertuigtype, het gewicht en de snelheid. De inslagkracht is bepalend voor beschadigingen en de werking van inzinkbare parkeerpaal.

Inslagkracht met vernieling

Deze waarde geeft aan met welke snelheid een bepaald voertuigtype kan worden gestopt door de inzinkbare parkeerpaal. Als een voertuig met een gewicht van 6800 kg bijvoorbeeld met een snelheid van 80 km/u op een inzinkbare parkeerpaal (K12) botst, dan kunnen de mechaniek en constructie permanent worden beschadigd waardoor de inzinkbare parkeerpaal na de crash moet worden vervangen. De doorgang wordt in de meeste gevallen verhinderd.

Inslagkracht zonder vernieling

Deze waarde geeft aan dat een voertuigtype met een maximale snelheid kan worden gestopt door de inzinkbare parkeerpaal en dat de mechaniek en constructie van de inzinkbare parkeerpaal niet worden beschadigd. Als een voertuig met een gewicht van 1200 kg bijvoorbeeld met een snelheid van 25 km/u op de inzinkbare parkeerpaal botst, dan zijn de werking en veiligheid van de inzinkbare parkeerpaal nog gewaarborgd.

Meer informatie

 

Wij werken voor: