Maatwerk in automatische deuren

Wij leveren maatwerk in automatische deuren. Informeer naar onze scherpe prijzen!

Onze automatische deuren zijn van hoogwaardige kwaliteit. Ze zijn te koop in verschillende kleurstellingen. Bovendien kunt u een keuze maken uit verschillende materialen zoals aluminium, RVS en glas. Wilt u een automatische deur die geen extra ruimte in beslag neemt? Kies dan voor onze handige lineaire schuifdeur. Onze schuifdeuren zijn geruisloos en hebben een lange levensduur.

Bel: 0594 510330 Contactformulier

Het installeren van uw nieuwe automatische deur wordt door onze eigen servicedienst gedaan. Op deze wijze kunnen wij een 100% kwalitatief hoogwaardig product aanbieden. Bent u benieuwd naar de prijs? Vraag dan vandaag nog een geheel vrijblijvende offerte aan. Wij hebben een breed werkgebied; van Friesland tot Limburg en van Overijssel tot Noord-Brabant.

Maatwerk in stijlvolle automatische deuren

Maatwerk in automatische deuren betekent dat wij niet alleen een schuifdeur op maat leveren en installeren, maar dat wij ook zorg kunnen dragen voor het onderhoud. Dit inclusief kleine bouwkundige aanpassingen welke door ons in eigen beheer worden uitgevoerd. Automatische schuifdeuren zijn geschikt voor alle ruimtes waar een stijlvolle en praktische afscheiding is gewenst.

Het gebruik van een automatische schuifdeur biedt comfort en gemak. Daarnaast zijn automatische deuren ook energiebesparend, want er ontsnapt weinig warme lucht naar buiten. Of anders gezegd; er komt weinig koude lucht naar binnen. Natuurlijk is het kopen van een automatische schuifdeur een investering, maar u bespaart wel op energiekosten. Besparing begint natuurlijk met de juiste afdichting en isolatiewaarde van de deur maar ook niet onbelangrijk is dat de deur niet onnodig opent of juist open staat.

Automatische deuren hebben de toekomst. Sterker dan ieder ander gebouwonderdeel bepaalt de ingang de eerste indruk van de bezoeker, omdat hier meteen de sfeer wordt weergegeven. Ze zorgen voor een klantvriendelijke en veilige entree. Bovendien voorkomt het wachtrijen en zorgt het voor een snelle doorstroming. Daarnaast bieden onze automatische schuifdeuren, ook in kleine ruimtes, een ruime doorgang. De relatief lage prijs maakt een automatische schuifdeur interessant voor bijvoorbeeld een kantoorgebouw of hotel.

Automatische schuifdeur bij intensief doorgangsverkeer

De entree van een hotel is bedoeld om mensen samen te brengen. Het is een ontmoetingsplek waar mensen kunnen inchecken, afspreken of even in de lobby kunnen ontspannen. Omdat bezoekers de hele dag door het hotel verlaten en betreden, is het een grote uitdaging om binnen een aangename temperatuur te handhaven. Een automatische schuifdeur zorgt voor een klantvriendelijke entree, maar zeker ook voor een optimaal binnenklimaat. Voor een hotel lobby is dit zeker belangrijk.

Voor een gezond en comfortabel binnenklimaat zijn er verschillende zaken van belang: de temperatuur moet aangenaam zijn, er moet voldoende daglicht aanwezig zijn en de luchtkwaliteit moet goed zijn. Hoe u hier het beste voor kunt zorgen? Een automatische schuifdeur is het antwoord. Met behulp van afstandsbedieningen, sensors en of trekschakelaars zijn de deuren gemakkelijk te bedienen en passen onze deuren perfect in uw logistieke proces.

Scherpe prijzen

Wij zijn niet afhankelijk zijn van een bepaalde fabrikant en daarom is ons aanbod in automatische deuren zeer divers. Voor iedere toepassing is er een juiste deur te koop welke voldoet aan de eisen die u van een deur verlangt, want wij leveren maatwerk. We kunnen u ook melden dat wij onze producten betrekken van Europese leveranciers waardoor de kwaliteit gewaarborgd is. Wilt u meer weten over de mogelijkheden? Informatie over onze scherpe prijzen? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op. Wij zijn gevestigd in Groningen en werken landelijk. Wij werken van Den Haag tot Drenthe en van Noord-Holland tot Gelderland en ver daarbuiten.

 • Almere
 • Amsterdam
 • Breda
 • Eindhoven
 • Flevoland
 • Nijmegen
 • Rotterdam
 • Tilburg
 • Utrecht
 • Zeeland
 • Zuid-Holland

Wij werken voor: