Nieuw toiletbetaalsysteem geplaatst in Centraalstation Antwerpen

Op het centraal station in Antwerpen is sinds kort een nieuw toiletbetaalsysteem geplaatst. Het toiletbezoek op het station wordt nu met het toiletbetaalsysteem van PASS afgerekend . Het systeem geeft uiteraard ook automatisch wisselgeld terug . Al met al een uitermate geschikte oplossing voor het drukke station in Antwerpen.

De geschiedenis van centraal station Antwerpen

In 2009 was dit station het vijfde drukste station in België. Het Amerikaanse weekblad Newsweek plaatste het centraal station Antwerpen in februari 2009 bij de wereldtop. De Amerikanen bezochten een aantal prestigieuze stations en kwamen tot de conclusie dat de Antwerpse spoorwegkathedraal een vierde plaats verdiende. Een jaar later, in 2010, werd Station Antwerpen-Centraal gekozen tot het mooiste station van Europa en in 2014 werd het station door de Brits-Amerikaanse nieuwssite Mashable tot mooiste treinstation uitgeroepen.

Uitbreiding van het betaalsysteem

Dagelijks maken meer dan 500 bezoekers probleemloos gebruik van de toiletaccommodatie, dit komt nu mede door de betaalsystemen van PASS . Verder wordt er eind oktober nog een uitbreiding van het betaalsysteem verwacht namelijk middels onze Ergo Sum applicatie.

Deel deze pagina