PASS toegangssystemen levert slagbomen bij Vesta Groningen

De Vesta woonwinkel in Groningen is onderdeel van het Woonforum aan de Peizerweg. Het is de meest complete woonboulevard van Groningen, met een groot aantal woonwinkels onder één dak. Dankzij het enorme aanbod is de kans groot dat u alles voor uw woning in het Woonforum gaat vinden. Het zorgeloos parkeren voor (mindervalide) bezoekers neemt PASS al jaren voor zijn rekening. 

Door de omvang van de woonwinkel is een groot parkeerterrein nodig om alle bezoekers te kunnen laten parkeren. Deze wordt al jaren afgesloten door een slagboom van PASS. Voor mindervaliden is een parkeerterrein vlak voor de entree. Door omwonenden en forensen naar de binnenstad werd dit parkeerterrein vol gezet, waardoor er geen plaats meer was voor bezoekers. Dit leidde tot grote ergernis voor Vesta en de bezoekers.

PASS heeft de entree aangepakt door er nieuwe industriële slagbomen te plaatsen met LED verlichting op de slagboomarm. Door een tijdklok en een afstandsbediening is het parkeerterrein vrij te geven tijdens de openingstijden van Vesta. Het terrein is overdag weer te gebruiken voor haar eigenlijke bezoekers. Op de afbeeldingen is het parkeerterrein met de nieuwe slagbomen van de woonwinkel zichtbaar. 

Op deze manier kan Vesta al haar bezoekers weer zorgeloos laten parkeren zodat ze kunnen genieten van een dagje shoppen.

Bekijk ook ons recente project over slagbomen met kentekenherkenning of lees alle informatie over het assortiment slagbomen.

Ontvang meer info over slagbomen of stel uw vraag:

Stel uw vraag of ontvang advies

Gebruikte producten bij dit project

Wij werken voor: