Slagbomen en speedgate voor markant Postkantoor Enschede

Een van de meest bijzondere gebouwen langs de Boulevard 1945 in Enschede is het Postkantoor. Het gebouw stamt uit 1960 en bestaat uit verschillende staande en liggende dozen, die samen een markante compositie vormen. Karakteristiek is de liggende doos met een glazen pui. Het gebouw wat vroeger diende als postkantoor wordt getransformeerd tot moderne stadsbioscoop. Recent leverden wij slagbomen en een speedgate bij het Postkantoor in Enschede.

Een snelvouwhek wat razendsnel opent en sluit

Voor de huurders en bedrijven boven de bioscoop is het mogelijk om binnen enkele seconden in en uit de parkeergarage te rijden. Een speedgate, ook wel bekend als snelvouwhek, vormt een ideale oplossing in een situatie waar een slagboom niet veilig genoeg is en een normale schuifpoort te traag. De poorten van de speedgate openen en sluiten in enkele seconden waardoor men zeer snel in en uit de garage is. Het terrein wordt afgesloten met twee slagbomen, type MCS51.

Preventief onderhoud aan slagbomen en speedgate

Een goed functionerende slagboom of speedgate is van belang voor de toegankelijkheid van het terrein in Enschede. Om beide producten langdurig in de juiste conditie te houden is jaarlijks onderhoud noodzakelijk. Het is niet alleen noodzakelijk, maar conform de veiligheidseisen van verschillende NEN normen voeren we daarom verplicht  jaarlijks onderhoud uit. Dat gebeurt door onze eigen technische dienst die 24/7 voor onze klanten klaar staat met service en onderhoud. 

Lees en bekijk meer van onze projecten zoals het toegangssysteem voor AHAK in Veemdam of lees alle informatie over het assortiment.

Ontvang meer info over onze producten of stel uw vraag:

Stel uw vraag of ontvang advies

Bekijk ook

Wij werken voor: