Parkeerpaal

Bent u opzoek naar een parkeerpaal? PASS toegangssystemen Levert, installeert en het onderhoudt parkeerpalen en inzinkbare parkeerpalen. We leveren onder andere hydraulische parkeerpalen en anti-ramkraakpalen. Wilt u, uw terein afschermen voor ongewenst verkeer? Een parkeerpaal biedt de perfecte oplossing. Wij hebben een ruime selectie waarmee we elke klant aan de het juiste product kunnen helpen.

Hydraulische parkeerpaal

De hydraulische parkeerpaal is zeer geschikt om te worden bediend door een centraal managementsysteem voor stadsafsluitingen. De hydraulische parkeerpalenzijn gemaakt voor intensief gebruik. De hydraulische variant is de meest veelzijdige parkeerpaal omdat hij beschikt over een uitgebreid assortiment aan toebehoren. Hierdoor zijn tal van verschillende opties mogelijk. Kijk voor meer informatie op de hydraulische parkeerpalen pagina.

parkeerpaalparkeerpaal

Anti-ramkraakpaal

De anti-ramkraakpalen en inrijpalen zijn ontworpen om bedrijfspanden en objecten af te schermen tegen ramkraken en schade te voorkomen door aanrijdingen van vrachtverkeer. Onze betrouwbare, sterke anti-ramkraakpalen zijn instaat om een voertuig met een gewicht van 3600 kilogram met een vaart van 50 km/uur tegen te houden. Tevens geven de palen een verzorgde uitstraling aan het pand of terrein en staan voor een professionele degelijkheid. De anti-ramkraakpaal is uitgerust met een hydraulische aandrijving die zorgt voor een geleidelijke beweging. Door de elektrische besturing wordt de anti-ramkraakpaal veilig automatisch naar boven en beneden gestuurd. Kijk voor meer informatie op de anti-ramkraakpaal pagina.

onze hydraulische parkeerpalen kunnen worden bediend door:

  • Detectielussen
  • Handzenders
  • Toegangscontrolesystemen
  • Intercomsystemen
  • Bediencode panelen

Check altijd de omgeving voordat er een anti-ramkraakpaal word geplaatst. Het gewicht van het rammende voertuig is niet alleen verantwoordelijk voor schade. Voornamelijk de snelheid van het voertuig bepaald de impact. Als het voertuig minder snelheid kan maken doordat dit verhinderd word door de omgeving zal de anti-ramkraakpaal beter werken. Als de bestuurder vrij spel heeft raden wij aan om over te gaan op de zwaarste maatregelen.

Wilt u meer informatie; kom gerust een keer langs, vraag de brochure aan of stuur ons een mail.

T: 0594 – 510 330

direct informatie aanvragen

Deel deze pagina