Parkeerpalen Overijsel

U bent op zoek naar meer informatie over parkeerpalen voor uw bedrijf of organisatie in Overijsel? PASS informeert u graag over de mogelijkheden en de prijzen van parkeerpalen.

Parkeerpalen Overijsel

PASS is specialist in parkeerpalen en richt zich op Overijsel. We leveren, installeren en onderhouden:

Hydraulische parkeerpalen

De hydraulische parkeerpaal is uitermate geschikt voor intensief gebruik. Dit type is de meest veelzijdige parkeerpaal, want hij beschikt over een uitgebreid assortiment aan toebehoren.

Pneumatische parkeerpalen

De parkeerpaal is voorzien van een pneumatische aandrijving, die zorgt voor een
geleidelijke beweging. Door de elektronische besturing wordt de parkeerpaal veilig
automatisch omhoog of omlaag gestuurd.

Anti-ramkraakpalen

Beveilig uw winkel- of bedrijfspand tegen ramkraken met een parkeerpaal. De antiramkraakpaal is een effectieve oplossing tegen ramkraken.

Veiligheid Er wordt veel gesproken over veiligheid. PASS toegangssystemen biedt u optimale veiligheid en service met diverse parkeerpalen. Bekijk ons aanbod van parkeerpalen.

De beste prijs en advies in Overijsel voor de parkeerpaal voor uw bedrijf

Onze complete dienstverlening begint met een eerlijk en gedegen advies. Neem contact op met ons voor de beste prijs en de mogelijkheden voor een parkeerpaal voor uw bedrijf.

PASS toegangssystemen is al meer dan vijftien jaar de specialist in Overijsel op het gebied van het leveren, installeren en onderhouden van parkeerpalen, slagbomen, automatische (schuif) deuren, tourniquets en meer.

Parkeerpalen in Overijsel

Bij ons complete aanbod hoort een al even complete dienstverlening. Dat begint bij een gedegen en eerlijk advies. Door goed te luisteren, kunnen onze ervaren medewerkers de wensen van een klant inventariseren en vervolgens vertalen naar een zo eenvoudig mogelijke oplossing met optimaal effect, waarbij het leveren van kwaliteit centraal staat.
Neem voor een goed advies voor uw situatie contact op.

Deel deze pagina