PASS introduceert nieuwe app voor toiletsystemen

Het begon allemaal met het op afstand aansturen van een tourniquet met een app op uw eigen smartphone of tablet. Ergo Sum, zoals de app werd gedoopt, was een fantasie die werkelijkheid werd. Maar het smaakte naar meer! Daarom introduceren wij nu met trots een tweede app, nu voor toiletsystemen.

betaaltoiletsystemenToiletsystemen beheren met uw smartphone
Met de app kunt u uw toiletsystemen beheren met uw smartphone, er komt bijvoorbeeld een melding wanneer er een storing heeft opgetreden. Wat deze functie nog unieker maakt is dat de melding binnenkomt bij degene die de storing kan oplossen.

Is er een storing aan de munttester? Dan ontvangt de servicemonteur een melding op zijn mobiele apparaat. En is het papier op? De beheerder van de accommodatie wordt meteen ingeseind. Alle gegevens (ook de financiële) wordt in de ‘cloud’ opgeslagen en zijn direct beschikbaar. De tijd dat u nog naar een toiletsysteem moest rijden om een storing vast te stellen is dus vanaf nu geschiedenis.

PASS is de enige specialist in toegangssystemen waarbij u alle aangesloten apparaten via uw eigen smartphone, tablet of desktop kunt beheren. En we programmeren ook alles in eigen huis!

ergosum-appVoor meer informatie over onze toiletbetaalsystemen klikt u hier.

Deel deze pagina