Profiel

Linkedin profiel Gerard ter Veen

Kwaliteit biedt zekerheid

PASS toegangssystemen is al meer dan vijftien jaar de specialist in Nederland op het gebied van het leveren, installeren en onderhouden van slagbomen, automatische (schuif) deuren, tourniquets en inzinkbare parkeerpalen. Uitgangspunt van de onderneming is het leveren van hoogwaardige producten, die worden geïmporteerd uit onder meer België, Oostenrijk, Duitsland en Italië.

De systemen kenmerken zich door een uitstekende prijs/kwaliteitverhouding en een lage storingsgevoeligheid. Bij ons complete aanbod hoort een al even complete dienstverlening. Dat begint bij een gedegen en eerlijk advies. Door goed te luisteren, kunnen onze ervaren medewerkers de wensen van een klant inventariseren en vervolgens vertalen naar een zo eenvoudig mogelijke oplossing met optimaal effect, waarbij het leveren van kwaliteit centraal staat.

Na de eerste inventarisatie komt PASS altijd met een helder voorstel waarin standaard een aantal zaken is opgenomen, zoals de huidige situatie, een (verbeter)voorstel, een offerte en een technische tekening. Eventueel kan ook reeds een planning voor de plaatsing worden bijgevoegd. Zowel de producten als de dienstverlening bieden de opdrachtgever veiligheid en zekerheid.

De allround en ervaren monteurs van PASS zorgen voor een vlotte en deskundige levering en installatie. Bij eventuele storingen is de technische dienst snel ter plaatse om deze te verhelpen.

Deel deze pagina