Regel de toegang met EntranceManager

30 mei 2016

EntranceManager is een soort conciërge die over uw toegangen waakt. U bepaalt wie er naar binnen mag en EntranceManager voert het deurbeleid voor u uit. EntranceManager wordt volledig beheerd via de “cloud” en u kunt vanaf uw pc, tablet of smartphone het systeem altijd en overal benaderen om instellingen te wijzigen en bijvoorbeeld iemand toegangsrechten te geven.

Het gebruiksvriendelijke systeem is namelijk beschikbaar als Software as a Service (SaaS) vanuit een beveiligd datacenter in Nederland.  Kiezen voor toegangscontrole via The Cloud zorgt voor kostenbesparing, flexibiliteit en een grote mate van toegankelijkheid. EntranceManager draait bij een Nederlandse datacenter dat in het bezit is van een aantal certificeringen zoals ISO 27001, ISAE 3402, NEN 1010 en NEN 3140. Dat betekent dat interne kwaliteitsmanagers en externe auditors zich continue bezighouden met de bewaking van de kwaliteit en veiligheid.

Met EntranceManager is nog veel meer mogelijk. Zo kunt u de oplossing gebruiken om de aanwezigheid en tijd van uw medewerkers te registreren en informatie te beheren, waarbij EntranceManager persoonsgegevens en autorisatierechten doorgeeft aan diverse applicaties – betaalsystemen, kentekenherkenning en parkeren.

Zelf hoeft u dus geen verstand te hebben van ICT om met het toegangscontrolesysteem van EntranceManager te kunnen werken.

EntranceManager is eenvoudig toegankelijk voor bevoegden en gesloten voor ongenode gasten. U heeft alleen een Axis doorcontroller, kaartlezer en een internetverbinding nodig. Via uw eigen webadres en accountgegevens kunt u het toegangscontrolesysteem gaan beheren en gebruiken.

Voordelen voor gebruik bij een Nederlandse Datacenter zijn o.a.:

  • Lagere investeringskosten aangezien er geen kosten zijn voor de aanschaf van de software en de implementatie- en projectmanagement.
  • Geen investeringskosten in de server (hardware) en het onderhoud op de server.
  • Kortere implementatietijd.
  • Elke dag wordt er een backup gemaakt en opgeslagen in een andere datacenter.
  • Er wordt gebruik gemaakt van een SSL certificaat t.b.v. de inlogpagina.
  • Daarnaast is het mogelijk om bestaande systemen middels een beveiligde VPN verbinding te koppelen met EntranceManager.

Bekijk de mogelijkheden van van EntranceManager

meer-informatie

Deel deze pagina