Regel de toegang met EntranceManager

EntranceManager is een soort conciërge die over uw toegangen waakt. U bepaalt wie er naar binnen mag en EntranceManager voert het deurbeleid voor u uit. EntranceManager wordt volledig beheerd via de cloud en u kunt vanaf uw pc, tablet of smartphone het systeem altijd en overal benaderen om instellingen te wijzigen en bijvoorbeeld iemand toegangsrechten te geven. U hoeft zelf geen verstand te hebben van ICT om met het toegangscontrolesysteem van EntranceManager te kunnen werken.

Bekijk de mogelijkheden van EntranceManager

Het gebruiksvriendelijke systeem is beschikbaar als Software as a Service (SaaS) vanuit een beveiligd datacenter in Nederland. Kiezen voor toegangscontrole via The Cloud zorgt voor kostenbesparing, flexibiliteit en een grote mate van toegankelijkheid. EntranceManager draait bij een Nederlandse datacenter dat in het bezit is van een aantal certificeringen zoals ISO 27001, ISAE 3402, NEN 1010 en NEN 3140. Dat betekent dat interne kwaliteitsmanagers en externe auditors zich continue bezighouden met de bewaking van de kwaliteit en veiligheid.

Met EntranceManager is nog veel meer mogelijk. Zo kunt u de oplossing gebruiken om de aanwezigheid en tijd van uw medewerkers te registreren en informatie te beheren, waarbij EntranceManager persoonsgegevens en autorisatierechten doorgeeft aan diverse applicaties – betaalsystemen, kentekenherkenning en parkeren.

EntranceManager is eenvoudig toegankelijk voor bevoegden en gesloten voor ongenode gasten. U heeft alleen een Axis Door Controller, kaartlezer en een internetverbinding nodig. Via uw eigen webadres en accountgegevens kunt u het toegangscontrolesysteem gaan beheren en gebruiken.

meer-informatie

Deel deze pagina