Slagbomen Noord-Brabant

Slagbomen Noord-Brabant

Uw terrein beveiligen met een slagboom? PASS toegangsystemen dé specialist van Noord-Brabant voor elk type slagboom.

De slagboom is zeer geschikt voor het afsluiten van terreinen. De standaard geleverde elektronische besturing van de slagboom is geschikt voor het in– en uitrijden of een gelijktijdige combinatie hiervan.

Door gebruik te maken van voertuigdetectielussen werkt de slagboom veilig en geheel automatisch. Op de slagboombesturing van een slagboom kunnen diverse toegangssystemen worden aangesloten.

PASS toegangssystemen biedt bij u optimale veiligheid en service. Dé specialist voor Noord-Brabant voor elk type slagboom:

Veiligheid

Veiligheid is tegenwoordig een belangrijk aandachtspunt in Nederland. PASS toegangssystemen biedt u Drentse ondernemer optimale veiligheid en service met diverse slagbomen. Bekijk ons aanbod van slagbomen hieronder. PASS richt zich op Noord-Brabant.

Vorkarm slagboom
Vorkarm slagboom
Met een vorkarm slagboom bepaalt u wie uw terrein op mag en wie niet, en regelt u bovendien de verkeersstroom. De standaard geleverde elektronische besturing van de vorkarm slagboom is geschikt voor het in– en uitrijden of een gelijktijdige combinatie hiervan.

Zijarm slagboom
Zijarm slagboom
Zijarm slagbomen worden toegepast voor het gecontroleerd afsluiten van gebouwen, garages en terreinen. Daar waar gecontroleerde toegang van belang is, is de zijarm slagboom een uitstekende oplossing.

Personenslagboom
Personenslagboom
De personenslagboom is een unieke slagboom die speciaal door PASS toegangssystemen is ontworpen. De personenslagboom is speciaal ontwikkeld voor omgevingen waar veel voetgangers zijn.

Deel deze pagina