Slagboom

Beveilig uw terrein met een slagboom

Bent u op zoek naar een slagboom? Wij van PASS Toegangssystemen zijn specialist in het leveren, plaatsen en onderhouden van toegangsbomen. Uiteraard leveren wij door het hele land. Wij maken gebruik van voertuigdetectielussen en daardoor werken onze slagbomen automatisch. Voertuig-detectie wordt in het wegdek aangebracht waardoor de slagboom automatisch sluit na het passeren van een voertuig. Wij leveren onze slagbomen met verschillende elektrische toegangssystemen zoals kaartlees-systemen of handzenders. Onze slagbomen worden aangedreven door een elektromotor in combinatie met een snelheidsreductor. De standaard geleverde elektronische besturing is geschikt voor het in– en uitrijden of een gelijktijdige combinatie hiervan. De automatische sluitlus zorgt er voor dat automatische slagbomen niet dicht gaan zo lang er nog een voertuig onder staat. PASS Toegangssytemen levert slagbomen die u in al uw gemakken voorzien.


Slagboom varianten


Vorkarm slagboom

De aluminium slagboomarm is door middel van een vork bevestigd aan de slagboombehuizing. De vorkarm slagboom is mechanisch vergrendeld in de eindpositie en is voorzien van een slipkoppeling. Door de elektronische besturing blijft de slagboom perfect functioneren. Voor de veiligheid is wordt de slagboom gelevert met een Veiligheidsschakelaar. In vakanties is de boom af te sluiten met een cilinderslot.


Slagboom met vorkarm

Zijarm slagboom

De aluminium slagboomarm is aan de rechterzijde bevestigd aan de slagboombehuizing. De Zijarm is ook leverbaar met de slagboomarm aan de linkerzijde. De slagboom heeft een éénfasige elektromotor met reductiekast (230 VAC), Dubbel gelagerde assen (ø 45 mm) (boven en beneden. Verder wordt de slagboom mechanisch vergrendeld in de eindposities en is hij net zoals de andere slagbomen voorzien van een veiligheidsschakelaar, cilinderslot en elektronische besturing.


Slagboom met zijarm

Slagbomen met rok

De aluminium slagboomarm is aan de rechterzijde bevestigd aan de slagboombehuizing. De rok editie is ook leverbaar met de slagboomarm aan de linkerzijde. De boom word gelevert met rok zoals te zien is in de afbeelding. Verder is de slagboom voorzien van alle eigenschappen van de normale slagbomen


automatische slagbomen


Ga naar de slagbomen pagina om meer informatie te krijgen over de slagebomen en de prijzen van de toegangsbomen


direct informatie aanvragen over slagbomen


Deel deze pagina