Toiletbetaalsystemen met representatief, strak design

In openbare gebouwen zoals tankstations en restaurants is de toegang tot het toilet vaak gratis. Echter, de schoonmaak is een serieuze kostenpost. Met de betaalautomaten van PASS is een kosten neutrale oplossing binnen handbereik. U kunt kiezen welk bedrag u uw toiletbezoekers wilt vragen, dit kan €0,50 of een ander bedrag zijn. Het ingebouwde zelfvullende wisselgeldsysteem zorgt voor een teruggave van het teveel betaalde bedrag.
Uiteraard kunt u er ook voor kiezen om contactloos af te rekenen met je betaalpas of telefoon.
Door gebruik te maken van een printer kan een stevige kartonnen voucher uitgegeven worden. Het kan een gewone blanco kaart zijn die wordt bedrukt door de printer of een in kleur voorbedrukte kaart. De printer drukt dan alleen een barcode af op de kaart. U bepaalt!

Meer informatie

 

De voordelen

  • Vele opties in stijlvol design en ledverlichting
  • Leverbaar voor cash of met contactloos betaalsysteem
  • Hoogwaardige Europese topkwaliteit van Gotschlich
  • Totaaloplossingen, wij ontzorgen u volledig

Zoekt u een oerdegelijk toiletbetaalsysteem met gaaf design en uniek digitaal betaalsysteem? neem contact op, wij helpen u graag verder.

Toilet betaalsystemen
Toilet betaalsystemen

Betaalde toegang maakt uw toilet kostenneutraal

Wilt u verdienen aan uw toilet? Zijn veel van de mensen die gebruik maken van uw toilet niet uw eigen klanten of gasten, of beheert u een openbaar toilet?
Denk dan eens een een toiletbetaalsysteem van PASS toegangssystemen.

Gratis voor eigen klanten en gasten

Wilt u uw toilet gratis beschikbaar stellen voor uw klanten of gasten en anderen een vergoeding laten betalen? Dat kan met een systeem met waardevouchers: toiletbezoekers betalen een kleine vergoeding en krijgen een voucher waarmee zij korting krijgen op een aankoop. Dit kan een blanco kaart zijn die wordt bedrukt door de printer of een in kleur voorbedrukte kaart waarop de printer een barcode afdrukt. Het vouchersysteem stimuleert meestal tot een (extra) aankoop.

Cash of uniek digitaal betaalsysteem

Wilt u werken met contante betalingen of kiest u voor een contactloos betaalsysteem.

Opgeleverde projecten

Toiletsysteem bij Joontjes tankstation

Martinitoren in Groningen heeft nieuw tourniquet

Goed voorbereid jouw project starten? Download onze veelgestelde vragen

Download veelgestelde vragen

Wij werken voor: