Glazen tourniquets te koop voor binnen- en buitentoepassingen

Glazen tourniquets zijn ontworpen om grote aantallen mensen representatief te ontvangen. Ze zijn geschikt voor entrees, binnen of buiten, waar een transparante uitstraling noodzakelijk is. Naast hun esthetische looks zijn glazen tourniquets geruisloos, vlot en betrouwbaar. Ze zijn ontworpen om ervoor te zorgen dat een enkele persoon per keer toegang krijgt wanneer een geautoriseerde toegangspas wordt gepresenteerd. Ze zijn nu te koop tegen een concurrerende prijs!

Meer informatie

Dit toegangssysteem is dankzij de keuze uit verschillende kleuren glas in elke omgeving te integreren. Door het glas lijkt de entree open, terwijl het toch veilig is afgesloten. Bent u op zoek naar stijlvolle en veilige entreemogelijkheden? Neemt u dan eens contact met ons op. Wij leveren en plaatsen onze glazen tourniquets door geheel Nederland, van Almere tot Amsterdam en van Groningen tot Utrecht.

Glazen tourniquets te koop om uw esthetische wensen te vervullen

Tussen het eerste ontwerp van een entreeoplossing en de realisatie daarvan moet vaak nog een flinke weg bewandeld worden. Zijn de esthetische wensen wel te combineren met de doorloopcapaciteit en voldoet de entree aan het gewenste veiligheidsniveau? Op allerlei gebieden worden eisen gesteld aan een entree. Om aan al die eisen te kunnen voldoen, wilt u eerst weten wat er te koop is op het gebied van toegangssystemen. Glazen tourniquets kunnen hiervoor een goede optie zijn.

Een ontwerp is sterk afhankelijk van de functie van het gebouw en de entree en natuurlijk van uw eigen wensen. Wij dragen oplossingen aan die zijn gebaseerd op de technische kwaliteit van onze standaardproducten en combineren dit met een innovatieve kijk op problemen die in uw situatie kunnen voorkomen. Preventief handelen voorkomt ongewenste situaties. Samen bekijken wij met u of glazen tourniquets voor u de juiste oplossing zijn.

Glazen tourniquets toegankelijk voor mindervaliden

De geharde glazen vleugels van onze tourniquets worden door een zeer sterke motor aangedreven. De bijpassende mindervalidendoorgang draait altijd in de looprichting open. Tegelijk met het zorgdragen voor dergelijk eenrichtingsverkeer kan middels een tourniquet ook, met een aantal aanpassingen, het aantal personen worden geteld. Ook aangepaste hoogtes behoren vanzelfsprekend tot de mogelijkheden.

Voor elke situatie en voor elk budget hebben wij een passende oplossing. Dankzij de moderne elektronische besturing functioneren onze glazen tourniquets probleemloos. Het is de ideale oplossing voor locaties waar aanzicht net zo belangrijk is als snelheid.

Tourniquets van gehard glas bieden extra veiligheid. Gehard glas is ideaal voor plaatsen waar glas kan breken, omdat het vele malen sterker is dan gewoon glas van dezelfde dikte. Door de spanningen in het glas valt het glas bij breuk niet uiteen in onveilige scherven, maar ontstaan er bij een breuk veilige glaskorrels zonder scherpe randen.

Wilt u meer informatie over glazen tourniquets? Neemt u dan eens contact met ons op. Wij vertellen u graag meer over de mogelijkheden. Wij werken door heel Nederland. Wij werken van Breda tot Den Haag en van Zeeland tot Noord-Brabant en ver daarbuiten.

 • Drenthe
 • Eindhoven
 • Flevoland
 • Friesland
 • Gelderland
 • Limburg
 • Nijmegen
 • Noord-Holland
 • Overijssel
 • Rotterdam
 • Tilburg
 • Zuid-Holland


Deel deze pagina