Inzinkbare parkeerpalen

Wilt u controle over de verkeersbewegingen maar is plaatsing van een slagboom lastig of ongewenst - bijvoorbeeld om fietsers en voetgangers onbelemmerde doorgang te verlenen? Kies dan voor de inzinkbare parkeerpalen van PASS toegangssystemen.

Inzinkbare parkeerpalen vormen een van de meest gebruikte vormen van toegangscontrole, wat terecht is omdat de inzinkbare parkeerpalen op veel verschillende manieren kunnen worden gebruikt. Onze inzinkbare parkeerpalen maken een flexibele en gelijktijdige betrouwbare regeling van de in- en uitgangen mogelijk.

Onze inzinkbare parkeerpalen onderscheiden zich door een compacte en flexibele montage en kunnen afhankelijk van het model bij een noodgeval in slechts 1,5 seconde worden uitgeschoven. Alle cilinders van onze inzinkbare parkeerpalen uit de Security Line en High Security Line ( anti ramkraak ) zien er hetzelfde uit. Door de combinatie met eveneens hetzelfde uitziende grondplaten kunnen inzinkbare parkeerpalen uit beide productlijnen ook uitstekend in één object worden gecombineerd. Vanwege de identieke buitenkant van de verschillende inzinkbare parkeerpaal uitvoeringen en hun discrete uiterlijk passen ze harmonieus in een bestaand totaalplaatje zonder dat dit een negatieve invloed heeft op het stadsbeeld.

Onze Security Line biedt u inzinkbare parkeerpalen voor de dagelijkse toegangscontrole bij bijvoorbeeld parkeerterreinen, ingangen van bouwterreinen of afsluiten van voetgangerszones.

De High Security Line is de juiste keuze voor de beveiliging van bijzonder gevoelige gebieden met de hoogte veiligheidseisen. Deze productlijn biedt automatische, wegneembare en vaste pollers die beschikken over internationale veiligheidscertificeringen of die aan de vereisten hiervan voldoen.

Meer informatie

 

Wij werken voor: