Security Line-parkeerpaal

Onze Security Line biedt u pollers voor de dagelijkse toegangscontrole bij bijvoorbeeld privéparkeerplaatsen, ingangen van bouwterreinen of voetgangerszones. De Security Line omvat automatische, halfautomatische, wegneembare en vaste pollers. Daarnaast bieden we versterkte pollers met een verhoogd beveiligingsniveau

Het veiligheidsniveau van een inzinkbare parkeerpaal wordt bepaald aan de hand van verschillende inslagkrachten. De inslagkracht van een voertuig is afhankelijk van het voertuigtype, het gewicht en de snelheid. De inslagkracht is bepalend voor beschadigingen en de werking van inzinkbare parkeerpaal.

Inslagkracht met vernieling

Deze waarde geeft aan met welke snelheid een bepaald voertuigtype kan worden gestopt door de inzinkbare parkeerpaal. Als een voertuig met een gewicht van 1200 kg bijvoorbeeld met een snelheid van 57 km/u op een inzinkbare parkeerpaal botst, dan kunnen de mechaniek en constructie permanent worden beschadigd waardoor de inzinkbare parkeerpaal na de crash moet worden vervangen. De doorgang wordt in de meeste gevallen verhinderd.

Inslagkracht zonder vernieling

Deze waarde geeft aan dat een voertuigtype met een maximale snelheid kan worden gestopt door de inzinkbare parkeerpaal en dat de mechaniek en constructie van de inzinkbare parkeerpaal niet worden beschadigd. Als een voertuig met een gewicht van 1200 kg bijvoorbeeld met een snelheid van 25 km/u op de inzinkbare parkeerpaal botst, dan zijn de werking en veiligheid van de inzinkbare parkeerpaal nog gewaarborgd.

Meer informatie

 

Wij werken voor: