Automatisering van Vrachtverkeer bij FrieslandCampina in Bedum

Wij zijn verheugd om aan te kondigen dat wij met trots hebben samengewerkt met FrieslandCampina in Bedum om de toegang van hun vrachtverkeer te automatiseren. Met behulp van onze geavanceerde cloud-oplossing, in combinatie met het innovatieve kentekenherkenningssysteem van Tattile Vega Basic, hebben we een naadloze en efficiënte oplossing geïmplementeerd voor het beheer van het vrachtverkeer.

Onze cloud-oplossing biedt niet alleen real-time toegangscontrole, maar stelt FrieslandCampina ook in staat om het vrachtverkeer op een intelligente en geautomatiseerde manier te beheren. Door gebruik te maken van de geavanceerde technologie van Tattile Vega Basic kunnen we nauwkeurige kentekenherkenning garanderen, waardoor een vlotte doorstroming van voertuigen mogelijk is zonder concessies te doen aan de beveiliging.

Deze samenwerking symboliseert ons streven naar innovatie en efficiëntie in het optimaliseren van logistieke processen. Wist je dat er dagelijks maar liefst 200 vrachtwagens arriveren om hun melk af te leveren? Door deze geautomatiseerde toegangsoplossing kunnen we niet alleen de beveiliging verbeteren, maar ook de operationele efficiëntie verhogen, wat van cruciaal belang is voor een soepele afwikkeling van het logistieke proces.

We zijn er trots op een bijdrage te leveren aan de operationele optimalisatie van FrieslandCampina Bedum en kijken uit naar verdere mogelijkheden om bedrijven te ondersteunen bij het bereiken van hun doelen door middel van geavanceerde technologische oplossingen.

Automatisering van Vrachtverkeer bij FrieslandCampina in Bedum

Gebruikte producten bij dit project

Wij werken voor: