Betaalsysteem Bosbergtoren in Appelscha

Uitkijktoren "De Bosbergtoren" in Appelscha geschikt gemaakt voor een (on-line) betaalsysteem van PASS in opdracht van gemeente Ooststellingwerf.Gemeente Ooststellingwerf was voor de Bosbergtoren op zoek naar een betaalsysteem met als uitgangspunt om het nieuwe systeem geheel automatisch te laten werken. PASS heeft een plan gemaakt en samen met CUE-IT en NC-websites een oplossing gemaakt.

Voor het project heeft CUE-IT in opdracht van PASS een eigen ticketsysteem ontwikkeld voor uitgifte van entreekaarten met qr-codes. De tickets moeten eenvoudig on-line of op je mobiel gekocht kunnen worden. Samen met NC-websites is een moderne website gebouwd waar op een eenvoudige manier de toegangskaarten gekocht kunnen worden.

Ook kan de Gemeente eenvoudig weetjes communiceren over "De Bosbergtoren".

Voor de spontane bezoeker is het ook mogelijk om gebruik te maken van de aanwezige contactloos betaalautomaat van Payter.

De Bosbergtoren is een uitkijktoren in Appelscha. Deze uitkijktoren van maar liefst 33 meter hoog staat op het hoogste punt van het Friese vasteland. Het ontwerp is geinspireerd op een reusachtige dennenstam. Voor meer informatie ga naar debosbergtoren.

Gebruikte producten bij dit project

Wij werken voor: