PASS toegangssystemen ontwikkelt nieuwe toegang voor de Keukenhof in Lisse.

De Keukenhof is voor Nederland een attractie om trots op te zijn. Miljoenen bezoekers van over de hele wereld reizen jaarlijks af naar Lisse om zich te vergapen aan al het moois wat de Keukenhof te bieden heeft. Dat dit ten tijde van de Corona pandemie niet heeft kunnen gebeuren is voor ons allemaal een teleurstelling geweest.

Wij van PASS toegangssystemen zijn dan ook trots op het feit dat de directie van dit prachtige park heeft gekozen voor onze apparatuur om tóch bezoekers toe te kunnen laten. De oplossing, die geheel volgens de nieuwe richtlijnen is ontworpen, kan toegang verlenen aan de vele bezoekers die de Keukenhof jaarlijks mag verwelkomen. Het bestaat uit een personensluis met ingebouwde hard- en software, die gekoppeld is aan de online ticketverkoop van Ticketcounter.

De hardware, bestaande uit een qr-codelezer, display en IPC maakt het mogelijk om de tickets bij de personensluis te lezen, valideren en toegang te verlenen. Dit alles met duidelijke instructies op het display.

Bezoekers kunnen met deze oplossing geheel contactloos het park in en ook weer uit lopen. Het enige wat ze hoeven te doen is hun ticket scannen bij de personensluis die na het lezen van een geldige barcode de bezoeker toegang verleent. Deze tickets kunnen online worden besteld op de website van de Keukenhof door middel van het ticketsysteem van Ticketcounter. Tijdens het plaatsen van een bestelling wordt ook gevraagd in welk tijdvak men het park wil gaan bezoeken. Alleen in dit tijdvak en met een geldige negatieve corona test die maximaal 40 uur oud is kunnen bezoekers dan toegang tot het park krijgen. Voordeel van deze manier van toegang verlenen is dat er geen menselijk contact meer nodig is om een kaartje te controleren, wat de doorloopsnelheid bij de entree bevordert. En wat nu telt; het systeem is geheel coronaproof!

Gebruikte producten bij dit project

Wij werken voor: