PASS toegangssystemen vervangt Twinglock 900 voor personensluis.

Wij denken graag mee in fraai ogende oplossingen als het gaat om toegangsbeheer. De vraag vanuit een overheidsdienst was om het verouderde systeem te vervangen voor een veilige en snelle personensluis. Hierbij had men de nadrukkelijke wens en eis dat er geen beschadiging aan de vloer mocht ontstaan. Een mooie uitdaging die wij graag aan wilden gaan. Het project werd binnen een dag gerealiseerd. 

De hardware, bestaande uit een personensluis Axioma is uitgebreid met een bijpassende en roestvaststalen geborstelde afdekking. De afdekkap zorgt ervoor dat de bekabeling en gaten van het weggenomen Twinglock 900 toegangspoortje op een nette en niet zichtbare manier weggewerkt zijn.

De uitdaging was om in één dag een beveiligde toegang te vervangen. Omdat een goede voorbereiding meer dan de helft van het succes is werd de voorbereiding bij ons in Grijpskerk gedaan. Hierdoor hoefde ons team op de locatie alleen de verouderde Twinglock 900 rustig en netjes te demonteren. In het fotoalbum is het proces en de oplossing zichtbaar.

Het plaatsen en aansluiten van de personensluis samen met de toegangscontrole werd binnen een dag gerealiseerd.

Bekijk ook het project met personensluizen in Amsterdam of lees alle info over de Axioma personensluis.

Ontvang meer info over onze oplossingen voor toegangsbeheer of stel direct uw vraag:

Stel uw vraag of ontvang advies

Gebruikte producten bij dit project

Wij werken voor: