Automatische electrische schuifdeuren

Automatische schuifdeuren ERREKA zijn ontwikkeld voor alle eisen voor allerlei soorten voetgangstoegangen. We letten speciaal op het ontwerp, ethetiek, gebruiksgemak en toegankelijkheid. Wij hebben innovatieve, elektrische schuifdeuren die in de meest veeleisende omgevingen functioneren. Denk aan een entree van uw welkomshal of winkel.

De besturingsmodules van onze automatische deuren zijn betrouwbaar en solide, zorgen voor een nauwkeurige beweging en werken stil en zuinig.

Het gehele assortiment automatische schuifdeuren bestaat uit kwaliteitsproducten, met de beste componenten die op de markt beschikbaar zijn. Ze zijn ontwikkeld voor drukbezochte toegangen. Het belangrijkste kenmerk is de module-opbouw van het product, omdat met eenzelfde deurautomaat toegangen in verschillende stappen geautomatiseerd kunnen worden. Dit feit onderscheidt ons van de concurrentie. Daarnaast hebben we de snelste levertijden van Europa en voorkomen we fouten bij de constructie.

Alle automatische schuifdeuren worden gedurende 100 cycli getest in onze fabriek voordat ze geleverd worden, zodat we een maximaal niveau aan kwaliteit en betrouwbaarheid kunnen garanderen. De automatische schuifdeuren voldoen aan de Europese norm EN16005

Meer informatie

 

De voordelen

  • Geschikt voor intensieve oplossingen
  • Geluidsarme beweging bij openen en sluiten
  • Geschikt voor verschillende aluminium profielen
  • Europees kwaliteit
  • Snelle levertijd

Opgeleverde projecten

Goed voorbereid jouw project starten? Download onze veelgestelde vragen

Download veelgestelde vragen

Wij werken voor: