Inzinkbare parkeerpalen

Wilt u controle over de verkeersbewegingen van uw terrein maar is plaatsing van een slagboom lastig of ongewenst - bijvoorbeeld om fietsers en voetgangers onbelemmerde doorgang te verlenen? Kies dan voor een inzinkbare parkeerpaal van PASS toegangssystemen.

Inzinkbare parkeerpalen vormen een van de meest gebruikte vormen van toegangscontrole, wat terecht is omdat de inzinkbare parkeerpaal op veel verschillende manieren kunnen worden gebruikt. Onze inzinkbare parkeerpalen maken een flexibele en gelijktijdige betrouwbare regeling van de in- en uitgangen mogelijk.

De inzinkbare parkeerpaal wordt gefabriceerd in Europa met Duits kwaliteit. Hierdoor zijn onze parkeerpalen snel te plaatsen en eenvoudig te onderhouden

Meer informatie

 

De voordelen van onze inzinkbare parkeerpalen

  • Topkwaliteit inzinkbare parkeerpalen uit Europa
  • Robuust techniek
  • Betrouwbare techniek
  • Open uitstraling

Zoekt u een inzinkbare parkeerpaal van oerdegelijke Europese topkwaliteit? Neem contact op met PASS toegangssystemen, wij helpen u graag verder.

Parkeer paal Security Line
Parkeer paal Security Line
Parkeerpaal High Security Line
Parkeerpaal High Security Line

Topkwaliteit inzinkbare parkeerpalen

De inzinkbare parkeerpalen van PASS Toegangssystemen zijn vaak oerdegelijke Europese topkwaliteit. Die kwaliteit wordt onder andere gevormd door het hoge veiligheidsniveau waaraan onze inzinbare parkeerpalen aan voldoen. Dit veiligheidsniveau is afhankelijk van de inslagkracht waartegen de parkeerpaal bestand is. Daarnaast wordt de kwaliteit bepaald door de gebruiksfrequentie. Onze inzinkbare parkeerpalen kunnen tot wel 2.000 cycli per dag verwerken.

Opgeleverde projecten

Goed voorbereid jouw project starten? Download onze veelgestelde vragen

Download veelgestelde vragen

Wij werken voor: