Voor softwareleveranciers

Ontdek wat de geïntegreerde toegangscontrole oplossingen van PASS voor jouw bedrijf kunnen betekenen. Koppel je bestaande software en processen slim met het cloudplatform van PASS toegang. Informeer en vraag een demo aan.

Als betrouwbare partner leveren we al meer dan 25 jaar jaar kwalitatief hoogwaardige slagbomen, toegangspoorten en tourniquets. Onze expertise en kennis reikt verder dan slechts alleen het installeren van deze producten. Met slimme apparatuur maken wij onze toegangsproducten intelligent en kunnen ze benaderd worden via de cloud. Op deze manier kun je toegangscontrole eenvoudig intergreren voor:

  • ticketverkoop
  • reserveringen
  • kassasystemen
  • personeelsbeheer

Oplossingen die voldoen aan de behoefte van jouw bedrijf

Wij bieden een breed scala aan oplossingen die voldoen aan de unieke behoeften van jouw bedrijf, variërend van biometrische scanners tot slimme kaartlezers. Onze modulaire architectuur zorgt voor een naadloze aansluiting bij zowel het proces als de techniek. Hierdoor kunnen QR codes, gezichtsherkenning, RFID tags en andere functies en sturingen worden gebruikt.

Perfecte integratie met diverse applicaties

Het PASS API platform zorgt voor een perfecte integratie met diverse applicaties, hierdoor kun jij als softwareaanbieder je richten op de functionaliteit van je eigen softwareproduct. PASS toegang zorgt voor:

  • de techniek in het tourniquet, slagboom of andere oplossing
  • het indentificeren van gebruikers
  • de monitoring en aansturen vanaf het internet

Daarnaast bieden wij onderhoud aan van de apparatuur en beschikken wij over een eigen storingsdienst zodat je verzekerd bent van 24/7 service.

Kies voor betrouwbare toegangscontrole met PASS toegang en voeg een waardevolle aanvulling toe aan jouw bedrijf!

Weten wat de mogelijkheden als het gaat om integratie met jouw softwarepakket of proces? We komen graag bij je langs. Vraag een demo aan:

Ik ontvang graag een demo

Weten wat de mogelijkheden zijn als het gaat om integratie met jouw softwarepakket of proces? We komen graag bij je langs. Vraag een demo aan:

Ik ontvang graag een demo

Mag ik met u meedenken over uw bezoekersstroom

Wij werken voor: