PASS toegangssystemen, al 25 jaar uw deskundige partner in toegang

PASS toegangssystemen is al 25 jaar dé Nederlandse specialist in kwalitatief hoogwaardige toegangssystemen. U kunt bij ons terecht voor alles op het gebied van het leveren, installeren en onderhouden van slagbomen, tourniquets, toilet betaalsystemen en toegangscontrole. Wij zijn exclusief dealer van diverse Europese systemen en merken en hebben bovendien een aantal eigen producten ontwikkeld en op de markt gebracht.

Zoekt u een kundige en zeer ervaren partner in levering, montage en onderhoud van toegangssystemen? PASS, specialist in maatwerkoplossingen.

De voordelen van PASS toegangssystemen

  • Betrouwbaarheid
  • 40 jaar ervaring
  • Europese producten
  • Snel schakelen dankzij platte organisatie met korte lijnen
  • Eigen service en onderhoud

Voor elke doorgang een passende toegangsoplossing

Niet iedereen mag zomaar elke entree, poort, deur of slagboom passeren. Vaak is toegang beperkt tot enkel geautoriseerde mensen, soms moet er worden betaald of geregistreerd. Welke vorm de toegangsbeperking ook heeft, voor alle panden, locaties en terreinen van organisaties en bedrijven bieden wij een toegangsoplossing die naadloos past bij het gebruik en de wensen van de eigenaar of exploitant.

Onze kracht schuilt in luisteren, kijken en jarenlange ervaring. Wij kunnen een optimale oplossing voor uw toegang bedenken zodra we weten wat de huidige situatie is en wat precies uw wensen en eisen zijn. U weet wat u wilt, wij weten  hoe we het voor u kunnen uitvoeren. Daarom beginnen we met een inventarisatie, op basis daarvan krijgt u een duidelijk, volledig en eerlijk advies, voorzien wat een transparante offerte. Zo weet u gelijk waar u aan toe bent.

Elke oplossing begint met luisteren en kijken

Alles over toegangssystemen in 3 minuten? Download gratis onze brochure

Download onze brochure

Wij werken voor: