Over PASS toegangssystemen

De toegang tot jouw bedrijf of organisatie slimmer geregeld

Met slimmer bedoelen we niet alleen onze slagbomen, tourniquets en andere toegangssystemen die net wat fraaier voor het oog zijn dan de toegangssystemen die je kent. Ook doelen we op het slimmer meedenken in de beste oplossing voor jouw bedrijf of organisatie.

Dat gaat verder dan alleen het leveren van een slagboom of tourniquet. Slimmer geregeld is ook het onderhoud en beheer van jouw toegangssystemen.

Dat doen we op een manier zodat je er geen omkijken naar hebt.

We maken graag kennis!

Al 25 jaar specialist in kwalitatief hoogwaardige toegangssystemen

Al 25 jaar kun je bij ons terecht voor als het gaat om het leveren, installeren en onderhouden van slagbomen, tourniquets, toilet betaalsystemen en toegangscontrole. Wij zijn exclusief dealer van diverse Europese systemen en merken. We hebben tevens een aantal eigen producten ontwikkeld en deze op de markt gebracht.

De voordelen van PASS toegangssystemen

  • Betrouwbaarheid
  • 40 jaar ervaring
  • Europese producten
  • Snel schakelen dankzij platte organisatie met korte lijnen
  • Eigen service en onderhoud

Voor elke doorgang een passende toegangsoplossing

Niet iedereen mag zomaar elke entree, poort, deur of slagboom passeren. Vaak is toegang beperkt tot enkel geautoriseerde mensen, soms moet er worden betaald of geregistreerd. Welke vorm de toegangsbeperking ook heeft, voor alle panden, locaties en terreinen van organisaties en bedrijven bieden wij een toegangsoplossing die naadloos past bij het gebruik en de wensen van de eigenaar of exploitant.

Onze kracht schuilt in luisteren, kijken en jarenlange ervaring. Wij bedenken de optimale oplossing voor jouw toegang na het in kaart brengen van je huidige situatie. Jij weet wat je wilt, wij weten hoe we het voor je kunnen uitvoeren. Daarom beginnen we met een inventarisatie. Daarna krijg je u een duidelijk, volledig en eerlijk advies voorzien wat een transparante offerte. Zo weet je direct waar je aan toe bent.

We maken graag kennis!

Elke oplossing begint met luisteren en kijken

Goed voorbereid jouw project starten? Download onze veelgestelde vragen

Download veelgestelde vragen

Wij werken voor: