Anti-ramkraakpalen

De anti-ramkraakpalen en inrijpalen zijn ontworpen om bedrijfseigendommen en objecten te beschermen tegen ramkraken en schade te voorkomen door aanrijdingen van vracht- en zwaar industrieel verkeer. Onze betrouwbare, sterke anti-ramkraakpalen zijn instaat om een voertuig met een gewicht van 3600 kg en een snelheid van 50 km/uur te stoppen.

Tevens geven de palen een verzorgde uitstraling aan het pand of terrein en staan voor een professionele degelijkheid.

Elektronische besturing

De anti-ramkraakpaal is voorzien van een hydraulische aandrijving (IP67) die zorgt voor een geleidelijke beweging. Door de elektronische besturing wordt de anti-ramkraakpaal veilig automatisch omhoog en omlaag gestuurd.

De anti-ramkraakpaal kan worden bediend door:

  • Detectielussen
  • Handzenders
  • Toegangscontrolesystemen
  • Intercomsystemen
  • Bediencode panelen

De anti-ramkraakpaal kan ook worden bediend door een centraal managementsysteem voor stadsafsluitingen. De anti-ramkraakpaal is uitermate geschikt voor intensief gebruik.

Extra tip voor gebruik van anti-ramkraakpalen

Bekijk ook de omgeving voor u een anti-ramkraak gaat plaatsen. Het gewicht van een voertuig is niet alleen verantwoordelijk voor schade, maar voornamelijk de snelheid ervan. Als het voertuig minder snelheid kan maken, omdat er obstakels zijn of het door een bochtig traject moet, zal de anti-ramkraakpaal ook beter zijn werk kunnen doen.

Deel deze pagina