Slagbomen

Slagbomen voor een goede toegangscontrole

Slagbomen - Pass Toegangssystemen
Beveilig uw terrein met een slagboom

De slagbomen worden aangedreven door een elektromotor, gecombineerd met een snelheidsreductor. De standaard geleverde elektronische besturing van de slagboom is geschikt voor het in– en uitrijden of een gelijktijdige combinatie hiervan.

direct informatie aanvragen
 

Vorkarm slagboom

Slagboom voor in- en uit rijden Automatische slagboom Door gebruik te maken van voertuigdetectielussen werkt […]

Slagboom met zijarm

Zijarm slagboom

Slagboom voor in- en uit rijden Zijarm slagbomen worden toegepast voor het gecontroleerd afsluiten van […]

Vorkarm slagboom met rok

slagbomen met rok

Slagboom voor in- en uit rijden Automatische slagboom met rokconstructie Door gebruik te maken van […]

Bij de meeste slagboominstallaties worden voertuigdetectielussen in het wegdek aangebracht voor het automatisch sluiten van de slagboom na een passage van een voertuig of het automatisch openen voor uitgaand verkeer. De ‘sluitlus’ zorgt er ook voor dat de slagboom niet sluit zo lang er nog een auto onder staat.
Documentatie:
U kunt hier rechts de brochure downloaden met informatie over de verschillende slagbomen van PASS toegangssystemen. Deze wordt u aangeboden als een .pdf document en u dient te beschikken over Adobe Acrobat Reader. Dit programma kunt u hier gratis downloaden.
 
Veiligheid is tegenwoordig een belangrijk aandachtspunt in Nederland. PASS toegangssystemen biedt u optimale veiligheid en service met diverse slagbomen. Bekijk ons aanbod van slagbomen hieronder.

Deel deze pagina