Speedgates

Speedgates; bij snelheid, druk verkeer en goede veiligheidseisen

Een speedgates staat ook wel bekend als snelvouwhek of als snelvouwpoort. Deze oplossing adviseren wij wanneer het gaat om druk verkeer en hoge veiligheidseisen. Het hek opent en sluit binnen enkele seconden zodat niemand hoeft te wachten. U kunt ze ook combineren met onze toegangscontrolesystemen. Zelf dan verloopt de doorgang zeer vlot. Informeer naar alle mogelijkheden. Wij bieden onze speedgates in verschillende uitvoeringen en met diverse aandrijvingen aan:

  • Trackless speedgates
  • Speedgates met bovengeleiding
  • Speedgates met ondergeleiding

Een speegate vormt een betrouwbare afbakening van elk terrein en wordt veel toegepast bij parkeergarages, appartementencomplexen of logistieke dienstverleners waar het direct af kunnen sluiten van het terrein en snelheid van groot belang is.

Onderhoud Speedgates

Wij weten hoe belangrijk goed functionerende speedgates zijn voor de toegankelijkheid van uw parkeerplaats of terrein. Daarom staat onze eigen technische dienst 24/7 voor onze klanten klaar met service en onderhoud aan uw speedgate. De medewerkers van de servicedienst zijn vakmensen met een schat aan ervaring op het gebied van toegangstechnologie.

Om uw hoogwaardige speedgate langdurig in de juiste conditie te houden is jaarlijks onderhoud noodzakelijk. Het is niet alleen noodzakelijk, maar conform de veiligheidseisen van verschillende NEN normen is jaarlijks onderhoud aan uw slagboom verplicht. Dat onderhoud verzorgen de vakmannen van onze technische dienst

Stel een vraag of ontvang advies

 

Wij werken voor: