Tourniquetdeuren, maatwerk in superieure techniek

Met een tourniquetdeur heeft u niet alleen controle over de toegang, ook verhoogt u het veiligheidsgevoel van uw medewerkers en bezoekers. 
Niet iedereen kan immers zomaar naar binnen lopen. U kunt bij ons terecht voor diverse soorten tourniquetdeuren voor uiteenlopende toepassingen. Zo hebben we personensluizen, lage tourniquets, glazen tourniquets, toiletoplossingen, recreatietourniquets en manshoge tourniquets. Al onze tourniquets zijn zeer robuust en betrouwbaar, ontwikkeld voor langdurig, intensief gebruik.

Meer informatie

 

De voordelen van tourniquetdeuren van PASS Toegangssystemen

  • Topkwaliteit tourniquetdeuren uit Oostenrijk
  • Functioneel design
  • Betrouwbare techniek
  • Open uitstraling

Zoekt u een tourniquetdeur van oerdegelijke Europese topkwaliteit? Neem contact op met PASS toegangssystemen, wij helpen u graag verder.

Personensluizen
Personensluizen
Glazen tourniquetdeuren
 Glazen tourniquetdeuren
Recreatie tourniquetdeuren
Recreatie tourniquetdeuren
Manshoge tourniquetdeuren
Manshoge tourniquetdeuren
Lage tourniquetdeuren
Lage tourniquetdeuren

Tourniquetdeuren met representatief design

Onze tourniquetdeuren bieden de ideale mix van functionaliteit, betrouwbaarheid en representatief design. Dit vinden we belangrijk, want een tourniquetdeur is meestal te vinden op de plek waar u uw gasten verwelkomt. De nieuwste generatie tourniquets ogen strak en modern. Zo wordt voor de afsluiting ook vaak gebruik gemaakt van gehard glas. Dit geeft de entree een gastvrije, open uitstraling, terwijl deze toch afgesloten is.

Van eenvoudige controle tot maximum security

De tourniquets van PASS toegangssystemen bieden een uiteenlopende mate van beveiliging: van eenvoudige toegangscontrole tot maximum security. Zoekt u een oplossing voor de entree van een kantoorpand, zwembad of warenhuis, voor elke toepassing is er een geschikte tourniquetdeur.

Opgeleverde projecten

Hybride toegangsysteem voor de Keukenhof in Lisse

Nieuwe personensluizen in centrum Amsterdam

Goed voorbereid jouw project starten? Download onze veelgestelde vragen

Download veelgestelde vragen

Wij werken voor: