Tourniquets

Snelle doorloop sluizen

Hoogwaardige tourniquets voor uw entree

Tourniquets Personensluis

De tourniquets zijn slechts een onderdeel van de totale entree waarvan PASS de inrichting kan verzorgen. Opvallend is dat daarbij steeds meer wordt gelet op design. Natuurlijk moet het design van een tourniquet functioneel zijn, maar het mag ook mooi zijn.

Dat zie je terug in de vormgeving van de nieuwste generatie tourniquets: ze zijn niet alleen technisch beter, maar ogen ook strak en modern. Om het plaatje compleet te maken, wordt voor de afsluiting van een tourniquet vaak gebruik gemaakt van gehard glas. De entree lijkt daardoor open, terwijl deze toch afgesloten is.

Tourniquets verhoogt veiligheidsgevoel

Tourniquets zijn niet alleen voor u handig om de controle over de toegang te hebben, maar het verhoogt ook het veiligheidsgevoel van uw bezoekers. Het geeft hen het gevoel dat niet iedereen zomaar binnen kan lopen en dat iedereen die wél binnenkomt daar toestemming voor heeft. We hebben de tourniquets in vele soorten en maten en voor diverse toegangen. Een overzicht vindt u hieronder.

meer-informatie

 

Personensluis

De personensluis is zeer geschikt voor binnen toepassingen waar design en snelheid vereist zijn. De […]

Lage tourniquets

Lage tourniquets in 1-arm, 2-arm of 3-arm uitvoering Tourniquets 1, 2 & 3 armig Doordat […]

Glazen tourniquets & deuren

Tourniquets met gehard glas voor binnen en buiten Glazen tourniquets zijn speciaal ontwikkeld voor binnen- […]

Toiletoplossingen

Betaalsystemen voor toiletten De standaard inworp in de betaalautomaat kan € 0,50 of een ander […]

Recreatietourniquets

Tourniquets voor zwembaden en campings Recreatietourniquets De recreatietourniquets van PASS toegangssystemen zijn speciaal ontwikkeld voor […]

Manshoge tourniquets

Tourniquets voor buiten Manshoge tourniquet Het tourniquet is speciaal ontwikkeld voor buitentoepassingen . Het tourniquet […]

Een tourniquet, ook wel draaikruis genoemd, wordt gebruikt voor toegangscontrole voor gebouwen en bedrijven waar toegangsbeheer vereist wordt.

Een tourniquet is veilig, altijd functioneel én mooi om te zien

De mate van beveiliging kan per situatie uiteenlopen van maximale veiligheid tot eenvoudige controle. Voor elke toepassing is er een geschikte tourniquet, die de ideale combinatie biedt tussen een hoge mate van beveiliging en een maximale doorstroom van personen. Of het nu gaat om de entree van een kantoor of van een zwemparadijs, onze tourniquets zijn stijlvol en geschikt voor verschillende situaties.

Deel deze pagina