Tourniquets, maatwerk in superieure techniek

Met een tourniquet heeft u niet alleen controle over de toegang, ook verhoogt u het veiligheidsgevoel van uw medewerkers en bezoekers. 
Niet iedereen kan immers zomaar naar binnen lopen. U kunt bij ons terecht voor diverse soorten tourniquets voor uiteenlopende toepassingen. Zo hebben we personensluizen, lage tourniquets, glazen tourniquets, toiletoplossingen, recreatietourniquets en manshoge tourniquets. Al onze tourniquets zijn zeer robuust en betrouwbaar, ontwikkeld voor langdurig, intensief gebruik.

De voordelen

  • Topkwaliteit uit Oostenrijk
  • Functioneel design
  • Betrouwbare techniek
  • Open uitstraling

Zoekt u een tourniquet van oerdegelijke Europese topkwaliteit? Neem contact op met PASS Toegangssystemen, wij helpen u graag verder.

Personensluizen
Personensluizen
Glazen tourniquets
 Glazen tourniquets
Recreatie tourniquets
Recreatie tourniquets
Manshoge tourniquets
Manshoge tourniquets
Lage draaikruis
Lage draaikruis

Tourniquets met representatief design

Onze tourniquets bieden de ideale mix van functionaliteit, betrouwbaarheid en representatief design. Dit vinden we belangrijk, want een tourniquet is meestal te vinden op de plek waar u uw gasten verwelkomt. De nieuwste generatie tourniquets ogen strak en modern. Zo wordt voor de afsluiting ook vaak gebruik gemaakt van gehard glas. Dit geeft de entree een gastvrije, open uitstraling, terwijl deze toch afgesloten is.

Van eenvoudige controle tot maximum security

Onze tourniquets bieden een uiteenlopende mate van beveiliging: van eenvoudige toegangscontrole tot maximum security. Zoekt u een oplossing voor de entree van een kantoorpand, zwembad of warenhuis, voor elke toepassing is er een geschikt tourniquet.

 

Vrijblijvende offerte aanvragen

Projecten

Toegang met contactloosbetaalsysteem Kempentoren in Tilburg

Martinitoren in Groningen heeft nieuw tourniquet

Alles over toegangssystemen in 3 minuten? Download gratis onze brochure

Download onze brochure

Wij werken voor: